Openbare selectiedag zondag 16 mei voor enthousiaste, ambitieuze voetballers vanaf 17 jaar

Maak kans om jezelf direct te selecteren voor het nieuwe seizoen 2021-22

Op zondag 16 mei a.s. organiseert VV Batavia een vrij toegankelijke training onder leiding van Jef Vels, de nieuwe hoofdtrainer van VV Batavia. Een combinatie die zich onderscheidt onder het motto ‘voetballen voor je plezier, maar spelen om te winnen’.

Nieuw seizoen | Nieuwe trainer | Nieuwe selectie | Nieuwe accomodatie

Jef VelsJef is een voetbalfanaat die als trainer geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Een gewaardeerde coach met een bewezen staat van dienst en weet door zijn passie en gedrevenheid het beste bij spelers naar boven te halen.

• Ben jij net zo enthousiast om die uitdaging aan te gaan?
              • Wil jij spelen in een 1e elftal in de 5e klasse?
              • Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe aanpak?

Of wil je meer weten, kom dan geheel vrijblijvend naar de selectiedag. Je bent van harte welkom en neem gerust een bevriende speler mee.

Selectiedag VV Batavia

Datum:        Zondag 16 mei 2021 vanaf 10.45 uur!

Locatie:        Sportpark De Hoppenhof, Batenburg

Aanmelden: Via onderstaand formulier of mail naar: opentraining

Openbare selectiedag

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VV BATAVIA een club van saamhorigheid,
een club in beweging!

One comment

1. Geweldig, hoe het bestuur, de plannen en acties oppakt.
    We hopen dat het komende seizoen, een seizoen zonder beperkingen zal gaan worden.
    Start van het seizoen zondag 8 augustus, met een stagedag op ons sportpark.
    Ochtendtraining / lunch / middagtraining / en aansluitendna de douche een BBQ!
    Ook is het de bedoeling dat de selectie in het week end van 16-17 en 18 september op trainingskamp gaat in Siegen (Duitsland).
    De nieuwe aanpak moet gaan leiden tot een serieuze start van het seizoen.

Iedereen die vv Batavia een warm hart toe draagt, nodig ik uit een bijdrage te leveren aan het nieuwe elan van de club.

Ik hoop jullie snel te spreken,

Sportieve groet,

Jef Vels