• Aanmelden

  Online

 • Lid worden

 • Lid worden van Voetbal Vereniging Batavia.

  Wil je informatie over het lidmaatschap van v.v. Batavia vul dan dit INFORMATIE FORMULIER in dan nemen wij contact met je op.

  Stuur het in naar:
  Lid worden:
  P. Witsiers,
  Grootestraat 33,
  6634 AC Batenburg

  Inschrijfformulier is hier te downloaden (pdf-formaat).
  Bij problemen met download evt via de rechtermuisknop, formulier opslaan op pc en dan printen. Ingevulde formulieren afgeven op bovenstaand adres of scan de aanmelding in en mail deze naar penningmeester@vvbatavia.nl

  Beëindiging lidmaatschap:
  Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te worden medegedeeld aan de algemeen secretaris van de vereniging, zie adres bovenstaand.  Het lidmaatschap van v.v. Batavia geldt altijd voor een geheel jaar en eindigt op 30 juni van elk jaar.  Leden die hun lidmaatschap willen beëindigen dienen dit uiterlijk per 31 mei bekend te maken.  Te late opzegging houdt verlenging van het lidmaatschap in en brengt contributiebetaling met zich mee.  Tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is geen reden voor contributierestitutie.  Bij te late opzegging na 31 mei en vóór aanvang van de competitie worden bondskosten inclusief administratiekosten in rekening gebracht.  De kosten hiervan zijn voor jeugdleden € 15 en voor seniorenleden € 25.  Bij opzegging nadat de competitie is begonnen, wordt de volledige contributie in rekening gebracht. Overschrijving naar een andere voetbalvereniging dient voor 15 juni van het jaar te geschieden.  Uiteraard geeft v.v. Batavia alleen toestemming voor overschrijving als de verschuldigde contributie en/of openstaande boetes geheel zijn voldaan. Behoudens bijzondere situaties (verhuizing e.d.) geeft de KNVB geen toestemming om tussentijds in het seizoen van vereniging te veranderen.

  Opzegformulier is hier te downloaden (pdf-formaat).

  DOWNLOAD OPZEGFORMULIER

  Ingevuld formulier afgeven op bovenstaand adres.

rfwbs-sliderfwbs-slide