• Jefs enorme netwerk brengt hem op diverse plekken in Nederland, België en soms nog verder Europa in. Met zijn voetbalorganisatie V&K Socceradvice verrichten Jef en zijn collega’s, voetbalopdrachten met name in de amateurwereld.

  Zo ook bij Jefs laatste opdracht bij Woezik Zaterdag 1. Zoals bij zovele opdrachten van verenigingen, is ook het huidige seizoen in mineur geëindigd. De daarop gevolgde gesprekken met het bestuur van Woezik hebben Jef doen besluiten, niet in te gaan op verlenging van een contract. Jef werd enige tijd geleden gewezen op een bijzonder artikel, die aanleiding gaf voor Batavia, in dit late stadium alsnog een trainer/coach te zoeken voor het seizoen 2021-2022. Een telefoontje van Patrick Witsiers, was genoeg voor Jef naar Batenburg te rijden, om na een uitzonderlijk prettig en constructief gesprek, na overleg met zijn vrouw Ans, te besluiten om het komende seizoen het nieuwe avontuur in te gaan.

  "Het zal waarschijnlijk mijn laatste klus zijn als ‘hoofdtrainer’, ik ben dit jaar 69 jaar en het komende seizoen word ik 70 jaar jong. Dus ik verwacht dat als Batavia met de nog samen te stellen selectie, mijn werkmethode naar waarde weet te schatten, ik minimaal twee seizoenen in het verschiet heb.

  “Soms, is het een gevoel dat de doorslag geeft”, zegt Jef. ‘De nieuwe accommodatie het komende seizoen, de enorme inzet en energie die het bestuur investeert in de club, kon ik niet anders dan já zeggen, tegen dit bijzondere project”.

  “Het zal nog een hele klus worden om een capabele selectie te formeren, daar heb ik echter vertrouwen in, als ik de initiatieven zo aanhoor van het bestuur. Daar wil ik graag mijn medewerking aan verlenen. Het zal niet gemakkelijk worden, nieuwe spelers, de teambuilding, en de competitie die hopelijk een heel seizoen zal worden”.

  Desalniettemin heeft Jef de tools in huis, omdat hij een trainer/coach is die het maximale uit de groep kan halen en het extreme van zichzelf verlangt. Die combinatie heeft ertoe geleid dat tot op heden de door hem gestelde doelen gerealiseerd werden. Sterker nog bij vergelijkbare eerdere opdracht wist de club onder zijn leiding zelfs te promoveren.

  “Ik heb er zin in, een nieuwe omgeving, een mooi complex en spelers die gemotiveerd zijn de uitdagende, leerzame trainingen te volgen om zondag, strijd te leveren voor telkens weer een mooi resultaat”.

rfwbs-sliderfwbs-slide