Club van 100

‘Steun voetbalvereniging Batavia en word lid’.
De club van 100 is in 2016 in het leven geroepen en begint binnen Batavia een vorm te krijgen.

De doelstelling van de Club van 100 is:
Baten generen ter bevordering van de teambuilding van alle actieve en niet actieve leden van Batavia.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden die gerealiseerd zijn door een bijdrage van de club van 100:

• Aanschaf belijningswagen
  • Trainingsballen
  • Nieuw scherm tbv Batavia Club TV

De jaarlijkse bijdrag bedraagt € 100 euro per seizoen. De middelen worden zoals hierboven genoemd besteed. Door middel van nieuwsbrieven worden de leden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de Club van 100.

Wat krijg je er als lid voor terig?

• Een prachtig chique aluminium geborsteld bordje met daar op uw eigen tekst die de kantine boven de bar hangt
  • Gratis toegang bij de thuiswedstrijden van v.v. Batavia
  • De nieuwsbrief van v.v. Batavia
  • Een uitnodiging voor de seizoenssluiting BBQ
  • het belangrijkste: dat je als lid bijdraagt om iets extra’s te kunnen doen voor v.v. Batavia.

De club van 100 draait nog maar sinds kort. En is weer op dit moment een onderdeel van een bestuurstaak. Ben jij degene die een positieve bijdrage kunt leveren om zich in te zetten om nieuwe leden te kunnen werven. Laat het dan ons ook weten via clubvan100@vvbatavia.nl .

Heeft u belangstelling? Vul dan het formulier in! of laat het een van onze bestuursleden weten. Dan nemen wij graag met u contact op.