Selectie Batavia seizoen 2018-2019 is rond

Niet zo lang geleden kwam er geen goed nieuws rondom de selectie, maar liefst 8 spelers gaven aan te vertrekken wegens andere verplichtingen. Maar na regen komt zonneschijn, ook in Batenburg.

De selectie van Batavia voor het voetbalseizoen 2018-2019 is rond. De club uit Batenburg heeft er de volste vertrouwen in dat er een waardige selectie op papier staat. Dit vertrouwen is toegenomen nadat ook de laatste versterkingen, bestaande uit: Bawer Can (op afbeelding rechts), Rinaigel Haardt (op afbeelding links), Wessel Tilleman,  Dardan Gabrica, Luc Geijsen en Kevin Groenen, zich hebben overgeschreven.

Hiermee is een drukke periode voor Batavia afgesloten. Spelers, bestuur en trainer hebben zich van hun beste kant laten zien om een waardige selectie op de been te zetten. Hierin zijn zij geslaagd en is er een moeilijke opgave toch opgelost.

Wij hopen u, net zoals andere jaren, langs de lijnen op de Hoppenhof te begroeten zodat onze club ook volgend seizoen een geslaagd jaar kan gaan beleven!

Start a Conversation